Jonckers Hoeve Groepsaccommodatie Drenthe

Groepsaccommodatie Jonckers Hoeve heeft alles wat u nodig heeft voor een actief of ontspannen familieweekend, midweek of week met vrienden, familie en/of kennissen. De voormalige stal van onze oude Drentse boerderij is verbouwd tot een modern ingericht groot vakantiehuis en biedt voldoende ruimte aan gezelschappen tot 30 personen. Ook is ons groepsverblijf goed toegankelijk voor een zorggroep of een familielid met een lichamelijke beperking/mindervalide. U heeft alleen met uw gezelschap de beschikking over het vakantiehuis, dus veel privacy.

Jonckers Hoeve Groot Vakantiehuis

Het groepsverblijf is vrij gelegen en heeft een grote verzorgde tuin. Met mooi weer kunt u genieten van het mooie uitzicht vanaf het terras, een sportieve prestatie leveren op het volleybalveld, voetbalveldje of lekker barbecuen. Ook kinderen vermaken zich uitstekend in en rond de groepsaccommodatie met de voor hen aanwezige voorzieningen. 

Kortom de ideale plek in Drenthe voor een familieweekend, vriendenweekend, een feestje vieren met overnachting of voor een vakantie. Je voelt je Natuurlijk Thuis. Met elkaar onder één dak voor jong en oud met veel privacy.

Terras Jonckers Hoeve
Terras Jonckers Hoeve
GROOT VAKANTIEHUIS DRENTHE JONCKERS HOEVE!
  Neem contact met ons op